Meidät tavoitat sähköpostilla ja puhelimitse.

Tuotehaku

Tuulikaapit

Tuulikaappimatolla pysäytät roskat alkumetreille. Toimiva tuulikaappimatto kerää likaa ja roskaa helpottaen siivousta ja pitäen sisätilojen yleisilmeen siistinä pidempään. Mallistossamme on useita erilaisia tuulikaappimattoja tilan ja käytön mukaan. Tuulikaappimatot Jaguar, Patrol, Titan, Integran, Combo ja Silver ovat kaikki laadultaan ja kestävyydeltään huippuluokkaa.

Kokeile esimerkiksi kätevää Jaguar-tuulikaappimattoa!

Jaguar-ritilämatoilla voidaan tehokkaasti pysäyttää ulkoa tuleva lika jo tuulikaapissa. Matot ovat rullattavissa kaikin suuntiin, joten tila on helppo siivota. Jaguar-matot ovat pakkasenkestäviä, niinpä niitä voidaan käyttää myös ulkoritilänä. Matot valmistetaan aina mittojen mukaan.

Myös muita vaihtoehtoja valikoimassamme. Kysy lisätietoja! 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

R-Kohdemyynti
Ahjokatu 12
40320 Jyväskylä

Y-tunnus:
Puh: 010 439 5200

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

R-Kohdemyynti:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.