Meidät tavoitat sähköpostilla ja puhelimitse.

Tuotehaku

Kiinteistömatot Jyväskylässä

Jaguar-ritilämatot, eteismatot, käytävämatot, terassimatot - meiltä löytyy!

R-Kohdemyynti neuvoo, myy ja asentaa laadukkaat kiinteistömatot kohteeseen kuin kohteeseen. Toimimme täyden palvelun periaatteella - kartoitamme kohteet, toimitamme ja tarvittaessa asennamme kiinteistömatot! Olemme vuosien varrella toimittaneet lukuisia kiinteistömattoja taloyhtiöihin, yrityksiin ja moniin julkishallinnon tiloihin. Myös rakennusliikkeet toimivat yhteistyössä kanssamme.

Kiinteistömatot tarvitsevat myös pesua ja huoltoa

Mattoihin voidaan tehdä huoltosopimus tai ne voidaan pesettää vain tarvittaessa. Auto noutaa matot ja palauttaa ne pestyinä takaisin. Helppoa ja vaivatonta!

Tutustu mattoihimme käyttökohteittain

Keräsimme kiinteistömattovalikoimamme yhteen käyttökohteittain helpottaaksemme valintaa. Meiltä saat tarkempaa tietoa matoista ja apua valinnan tekemiseen.

Kysy lisätietoa, pyydä tarjous tai pistä mattojen ammattilaiset asialle suoraan » Tuulikaapit Sisääntulot ja käytävät Patiot ja kosteat tilat Edustustilat Työpisteet Erikoiskohteet

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

R-Kohdemyynti
Ahjokatu 12
40320 Jyväskylä

Y-tunnus:
Puh: 010 439 5200

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

R-Kohdemyynti:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.